Kwaliteit:

Ik sta ingeschreven in de volgende kwaliteitsregisters:

  • BIG-register (nr. 29049040804)
  • Kwaliteitsregister van de beroepsgroep KNGF en NFP

Openingstijden:

De praktijk is geopend op de volgende dagen:
  • Dinsdag van 9.00 tot 17.30 en van 19.00 tot 22.00
  • Donderdag van 9.00 tot 17.00

In sommige gevallen kan ik wat regelen waardoor ik met tijden kan schuiven. Laat u mij vooral weten wat voor u wenselijk is.

Contracten en Vergoedingen Psychosomatische fysiotherapie:

Een aantal jaren geleden heeft de politiek besloten dat er marktwerking in de gezondheidszorg moet komen om de toenemende kosten te kunnen beheersen. Voor mij, als (psychosomatisch) fysiotherapeut, betekent dit dat ik met alle Nederlandse  zorgverzekeraars contracten kan afsluiten. Echter, in de aangeboden contracten geven de zorgverzekeraars mij niet de vergoeding en de ruimte om de kwaliteit te leveren die ik voor ogen heb. Naar mijn mening verschuift de aandacht teveel van 'cliënt en individu' naar 'targets en productie'. Dat is niet de weg die ik wil gaan. Onderhandelen over de inhoud van deze standaardcontracten is niet mogelijk.

Daarom heb ik besloten te werken zonder contracten met de zorgverzekeraars. Ik zie in deze contractvrijheid een uitstekende mogelijkheid om de kwaliteit van mijn werk te waarborgen. Door het uitsluiten van knellende regelgeving en bureaucratische administratie kan ik al mijn aandacht en tijd besteden aan een optimale begeleiding van mijn cliënten.

U kunt in u polisvoorwaarden nalezen wat de vergoeding is voor niet-gecontracteerde psychosomatische fysiotherapie. Gemiddeld is dit zo’n 70-80% van een behandeling.

Betaling en annulering:

Aan het einde van de maand ontvangt u een factuur die u binnen 2 weken aan mij dient te betalen.

Indien u bij verhindering uw afspraak 24 uur van te voren annuleert (dit kan telefonisch, via sms of email), wordt de door mij gereserveerde tijd niet in rekening gebracht.

Tarieven Praktijk voor Lichaam en Geest m.i.v. 1 januari 2014 :

Psychosomatische fysiotherapie
72,50 60 min
Lichaamsgerichte coaching
95,00 90 min
Holistische massage
85,00 90 min
Holistische massage
60,00 60 min
Kort rapport
35,00
Uitgebreid rapport
72,50
Telefonisch consult
20,00

Niet nagekomen afspraak: 75%